MYYNTITOIMEKSIANTO

Kun yrityksen myyminen on ajankohtaista, Actival avustaa koko yritysjärjestelyprosessin hoitamisessa. Hoidamme kaupan kaikki järjestelyt kokonaistoimeksiantona hinta-arvioinnista alkaen siihen asti kunnes yritys luovutetaan ostajalle. Kirjallinen sopimus kattaa kaikki myynnin vaiheet ja yksittäiset työt sekä toimenpiteet aina vuokrasopimuksen siirrosta ostajan anniskelulupahakemuksen konsultointiin. Luottamuksellinen toimintatapa on meille itsestäänselvyys eikä markkinoinnissamme julkaista myytävien yritysten nimiä.


Ravintola-alan yrityskauppa poikkeaa olennaisesti esimerkiksi kiinteistökaupasta: ravintolakauppaa säätelevät mm. lait liikehuoneistojen vuokrauksesta, työvoimaa koskevat lait sekä anniskelulainsäädäntö ja -määräykset. Lopullisen kaupan toteutumiseen vaikuttavat useat tahot, joiden toimintavat pitää tuntea.


Ravintola-alan yrityskaupassa on tärkeää osata erottaa kaupan eri muodot ja kohteet toisistaan ­ ollaanko myymässä kokonaista yhtiötä, osaa sen osakekannasta vai onko kyseessä liiketoiminnan kauppa? Kaupan muoto ja kohde säätelevät myös tarvittavan asiakirja-aineiston laajuuden.


Voit jättää yhteydenottopyynnön täyttämällä alla olevan myyntitoimeksiannon perustietolomakkeen.MYYTÄVÄN YRITYKSEN PERUSTIEDOT

Yrityksen nimi

Yrityksen perustamisvuosi

Y-tunnus

Myytävän kohteen nimi

Ravintolan avaamisajankohta

Osoite

Puhelinnumero

Verkkosivuosoite

Liikeidea

Yhteyshenkilö

Nimi*

Asema yrityksessä

Puhelinnumero*

Sähköpostiosoite*

Kaupan kohde

Kalusto

Vuokrasopimus

Liiketoiminta

Nimi

Osakeyhtiön osakkeet

Lisätiedot

Pinta-ala

Asiakaspaikkojen lukumäärä

Aukioloajat

Anniskelulupa

Henkilöstön koko

Keittiön luokitus

Leasing-sopimukset

Vuokranantaja

Vuokra-aika

Vuokratakuu

Vuokran määrä

Liikevaihto 12kk / alv 0%

Tavoitehinta

Vähimmäishinta

* pakolliset tiedot